Vacature: Calculator

Op zijn 59e begon ‘ons’ Bert bij MBS Hybrid Casco, met een mooie rugzak aan bouwkundige kennis en de nodige handigheid met Excel en Word- twee cruciale
programma’s om onze calculaties/offertes uit te werken. Nu Bert met pensioen gaat, zoeken wij iemand die deze taken van hem over wil nemen en de uitdaging aan wil gaan om het systeem verder uit te bouwen.

ONZE ORGANISATIE

Werken bij MBS Hybrid Casco betekent werken in een omgeving waar kansen, groei en ambitie tot de mogelijkheden behoren. MBS Hybrid Casco is onderdeel van de MBS Groep en realiseert op bouwlocaties casco’s voor de grondgebonden woningbouw. Innovatief denken en samenwerking met respect voor elkaar vinden we belangrijk. Dit alles gebeurt binnen een team van gedreven mensen waar jij onderdeel van kan worden.

Woningbouw van MBS Hybrid Casco ➡️ Dit is waarvoor jij jouw werk doet!

JOUW WERKZAAMHEDEN

Als calculator zet jij je iedere dag in voor de wensen van de klant. Dit doe je onder andere door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde bouwmethode van ons cascosysteem. Dit werk je samen met je commerciële collega’s uit in de vorm van een demarcatie tekening (in een pdf bewerkingsprogramma) en een aansprekende offerte of advies.

Samen zorg je ervoor dat we zowel kleine als grote bouwwerken kunnen maken, waarbij je over alles goed hebt nagedacht. Samen met de klant kun je zo bouwen op en met de juiste prijzen.

De calculator wordt aangestuurd door en heeft verantwoordelijkheid naar de commerciële collega’s. Als calculator werk je ook nauw samen met o.a. tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders.

JOUW PROFIEL

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau in de richting Bouwkunde of gelijkwaardig vanuit de praktijk
  • Enige ervaring met seriematige woningbouw en constructieve kennis
  • Financieel bewustzijn en goede communicatieve vaardigheden om 1 op 1 met relaties te kunnen communiceren en elkaar te willen begrijpen
  • Kennis van Microsoft Office (Outlook, Excel, Word)
  • Op werkbare afstand van ons kantoor in Rijssen-Holten

Je staat stevig in je schoenen en werkt en denkt doelgericht. Daarnaast moet je ook secuur zijn, want één fout van jou kan grote gevolgen hebben. Daarom vragen we van je dat je secuur en accuraat bent en soms veeleisend en perfectionistisch. Je bent een teamspeler die klaar staat voor een ander en het leuk vindt om mensen van dienst te zijn.

WAT WIJ BIEDEN

  • Een leuk team met collega`s waar je op aan kunt
  • Prettig ingericht kantoor met faciliteiten en rustige werkplek
  • Werken aan en met een product waar vraag naar is en in een markt die gewaardeerd wordt
  • Ruimte om jouw kennis ten volle in te zetten binnen onze organisatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden

CONTACT

Heb je nu nog niet dezelfde bagage als Bert, maar ben je wel enorm leergierig en laaiend enthousiast? Schroom dan niet om je sollicitatie in te sturen! Natuurlijk hoef je niet gelijk het stokje over te nemen. We gaan ervan uit dat een inwerkperiode noodzakelijk (en prettig) is om dit te kunnen doen.

Neem contact met ons op! Via info@mbshybridcasco.nl kan je je sollicitatiebrief (voorzien van pasfoto en CV)
insturen. Voor vragen kan je bellen met Geert Nieuwenhuis – 06-81025979.

We ontvangen je reactie graag voor 22 juli 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg MBS Hybrid Casco

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Hybrid Casco
Ambachtsstraat 11
7461 TP te Rijssen

Maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00.

KvK-nummer: 61638463
Btw-nummer: NL854424660B01