Meer informatie

Meer informatie? Bel 035-5881888

MBS algemeen

Over de MBS Groep

De MBS Groep is een sterk groeiende en innovatieve organisatie die prefab betonoplossingen biedt.

Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen bouwers zijn maar ook engineers en constructeurs.

We denken mee met de klant. De MBS Groep produceert een breed assortiment aan hoogkwalitatieve prefab betonproducten variërend van een betonkelder, betontrappen en keerwanden tot een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw. De MBS Groep bestaat uit zes werkmaatschappijen en drie productielocaties gespecialiseerd in de levering van prefab beton.

De negen werkmaatschappijen:

Met onze eigen productielocaties kunnen we flexibiliteit, snelle levertijden en een scherpe prijs garanderen. Door onze jarenlange ervaring durven we onszelf specialist te noemen in het LEAN plannen, coördineren, produceren en uitvoeren van alle aspecten van de betonnen ruwbouw. MBS is dikwijls als preferred supplier al vroeg betrokken in het overleg tussen opdrachtgever, engineering, constructeurs, de productielocatie en de montage. Ketensamenwerking bevordert een snel en foutloos bouwproces.

Financieel heeft de MBS Groep en de diverse werkmaatschappijen een zeer gezonde positie opgebouwd. De werkmaatschappijen hebben een eigen winstdoelstelling en zijn per onderdeel verantwoordelijk voor het resultaat. De zorgvuldig opgebouwde, sterke positie van de diverse bedrijven in de MBS Groep geven een solide plek in bouwend Nederland.

Meer weten over de MBS Groep en wat wij voor u kunnen betekenen?
https://www.mbs-groep.nl/
https://www.mbs-groep.nl/over-ons/wie-we-zijn/
https://www.mbs-groep.nl/over-ons/

 

Bouwvak bij MBS Hybrid Casco

Tijdens de zomervakantie zijn onze productielocaties in week 31, 32 en 33 gesloten. Wegens beperkte capaciteit op kantoor gedurende week 31, 32 en 33 kan het zijn dat wij slechter bereikbaar zijn. Wij hopen op uw begrip.

Back to Top