Meer informatie

Meer informatie? Bel 035-5881888

MBS algemeen

Over MBS groep

Op 1 januari 2000 besloten de heren E.E. van Schaik en W. van Looijengoed tot een overname van de activiteiten van hun toenmalige werkgever. Hieruit is MultiBouwSystemen B.V. ontstaan. In enkele jaren tijd hebben zij de activiteiten fors uitgebreid en zijn de zes werkmaatschappijen met zo’n 80 medewerkers actief op verschillende terreinen.

MBS Hybrid Casco B.V.  is een onderdeel van de MBS groep. en richt zich op de grondgebonden woning. U kunt hierover meer lezen op deze website.

MultiBouwSystemen B.V. adviseert de architect, aannemer en particuliere opdrachtgever voornamelijk op het gebied van kelderbouw en prefab betonconstructies in de woningbouw en de utiliteitssector. Haar kennis komt vaak in het ontwerpstadium al van pas. In een eenvoudige en doeltreffende constructieve detaillering schuilt veelal een aanzienlijke besparing van kosten en levertijden. Haar innovatieve kracht ligt in het vereenvoudigen van complexe projecten. MultiBouwSystemen verzorgt ook de uitvoering op de bouwlocatie en daarmee het totale traject. Een uitgebalanceerd ontwerp is daarmee een gezamenlijk belang. Ook als u, als opdrachtgever, nog geen uitgewerkt plan heeft, is MultiBouwSystemen B.V. in staat uw plan uit te werken tot een vergunningsrijp ontwerp en u daarin te adviseren.
www.multibouwsystemen.nl

MBS Beton B.V. is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van prefab betonnen standaardelementen, zoals keerwanden, vloerplaten en megablokken. Ook levert en plaatst MBS Beton prefab mestsilo’s en biogasinstallaties. Ze zoekt vooral naar voordelige oplossingen met standaard betonelementen. Dit levert vaak verrassende financiële en logistieke voordelen én tijdwinst op ten opzichte van de traditionele bouwmethodieken.
www.mbsbeton.nl

MBS Betontrappen B.V. richt zich specifiek op de verkoop en productie van prefab betontrappen, bordessen, galerijplaten etc.
http://multibouwsystemen.nl/producten.asp?section=betontrappen

Onder Multi Beton B.V. vallen de productielocaties (gesitueerd in Vianen en Emmen) van de diverse bedrijven. De coördinatie van de verkoop, begeleiding en productieplanning gebeurt op ons hoofdkantoor te Soest. De locaties in Vianen en Emmen produceren ook diverse halffabricaten voor derden.
http://multibouwsystemen.nl/producten.asp?section=fabriek

MBS Cascobouw B.V. in Soest is in 2010 opgericht om de sterke groei in cascobouw een eigen plek te geven in de holdingstructuur. Het bedrijf heeft de laatste jaren diverse spraakmakende projecten uitgevoerd en haar goed gevulde orderportefeuille staat garant voor continuïteit van de uitvoering en de verstrekte garanties.
http://multibouwsystemen.nl/producten.asp?section=cascobouw

MBS Infra B.V. MBS Infra is gespecialiseerd in het produceren en leveren van diverse prefab betonproducten voor de infrasector en industrie.

De MBS groep is een dynamische organisatie waarbinnen het personeel een grote eigen verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid heeft. De korte lijnen zorgen ervoor dat iedereen snel geholpen is, wat de leveranciers en klanten ten goede komt.

Als gevolg van de dynamische organisatie is de MBS groep voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers die van betekenis kunnen zijn voor en hun ambitie willen vervullen binnen de diverse bedrijven.

Financieel heeft de MBS groep en de diverse werkmaatschappijen een zeer gezonde positie opgebouwd. De werkmaatschappijen hebben een eigen winstdoelstelling en zijn per onderdeel verantwoordelijk voor het resultaat. De zorgvuldig opgebouwde, sterke positie van de diverse bedrijven in de MBS groep geven een solide plek in bouwend Nederland.
http://multibouwsystemen.nl/overmbs.asp

Klik  hier voor algemene voorwaarden MBS Hybrid Casco. 

 

Back to Top