Over ons

MBS Hybrid Casco maakt onderdeel uit van MBS Groep uit Soest. We zijn een zelfstandige fabrikant met een productielocatie in Vianen. Hierdoor zijn wij in staat u een breed scala aan mogelijkheden te bieden in de ruwbouwfase van een project. MBS Hybrid Casco is een van de weinige betonbouwers in de markt die een totaalconcept (casco’s voor woningbouw) op de markt neerzet, zelf monteert én de engineering zelfstandig uitvoert! 

Binnen de MBS Groep legt MBS Hybrid Casco zich met name toe op de grondgebonden projectmatige woningbouw. Zo kunt u desgewenst de complete ruwbouw door ons bedrijf laten verzorgen! Alle overige type projecten kunt u onderbrengen bij onze zusterbedrijven. 

Uiteraard voldoen wij aan alle normen en leveren wij onze producten met de benodigde certificaten. Onze organisatie is innovatief (zie pagina prefab plus (casco QV10 0.13)), professioneel, no-nonsense maar toch flexibel. Dat is en wordt nog steeds door onze opdrachtgevers gewaardeerd! 

Een impressie van ons bedrijf is te zien op MBS Groep 

Waarom MBS Hybrid Casco?
Ten eerste vanwege de snelle, efficiënte en voordelige manier van bouwen met een snelle facturering naar uw klant. Daarnaast is ons beton nagenoeg wit, waardoor er minder afwerkingskosten aan het casco gebonden zijn. Zo verkorten we de bouwtijd van het complete casco met vele weken, aldus bouwen anno 2021!

Tevens kunnen wij het casco op aanvraag compleet opleveren, inclusief de vloeren en het stelwerk of compleet met Prefab Plus. Zo bent u alle risico’s rond het bouwen van het casco van de woning kwijt. Ook goed om te weten: we leveren seriematige casco’s.

Hiernaast werken wij met korte communicatielijnen, die in uw voordeel werken! Bij ons team werken echte ‘bouwers’ die praktisch meedenken in de uit te voeren bouwwerken. MBS Hybrid Casco is een innovatie partner in prefab bouwen. Daar kunt u meer over lezen bij onze producten.

Ten slotte krijgt u te maken met het meest gepassioneerde betonleveranciersteam van Nederland!

Contact met MBS Hybrid Casco
Voor een offerte aanvraag kunt u e-mailen naar: info@mbshybridcasco.nl.  Voor het maken van een afspraak, bel: 035-5881888.

Heeft u een afspraak gemaakt? Ons bezoekadres is Ambachtsstraat 11 te Rijssen.

Al onze directe nummers kunt u vinden op onze contactpagina!

Kantoor MBS Hybrid Casco Rijssen

kantoor Rijssen

MBS Holding energieweg 2-Soest kleiner formaat

kantoor Soest

DJI_0802-5 vw 2

fabriek alphen aan den rijn

Volg MBS Hybrid Casco

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Hybrid Casco
Ambachtsstraat 11
7461 TP te Rijssen

Maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00.

KvK-nummer: 61638463
Btw-nummer: NL854424660B01

MBS Hybrid Casco