Over ons

MBS Hybrid Casco is een onderdeel van MBS Groep uit Soest. Wij zijn een zelfstandige fabrikant met eigen productielocatie in Vianen. Daarmee zijn wij in staat u een breed scala aan mogelijkheden te bieden in de ruwbouwfase van een project. MBS Hybrid Casco is een van de weinige betonbouwers in de markt die een totaalconcept (casco’s voor woningbouw) op de markt kan neerzetten, zelf monteren én de engineering zelfstandig uitvoeren!

Binnen MBS Groep legt MBS Hybrid Casco zich met name toe op de grondgebonden projectmatige woningbouw. Zo kunt u desgewenst de complete ruwbouw door ons bedrijf laten verzorgen! Alle overige type projecten kunt u onderbrengen bij onze zusterbedrijven.

Uiteraard voldoen wij aan alle normen en leveren onze producten met de benodigde certificaten. Onze organisatie is innovatief zie pagina prefab plus ( casco Qv10 0.13 ), professioneel, no-nonsense maar toch flexibel. Dat is en wordt nog steeds door onze opdrachtgevers gewaardeerd!

Een impressie van ons bedrijf is te zien op MBS Groep.

Waarom MBS Hybrid Casco?
1. Vanwege een snelle, efficiënte en voordelige manier van bouwen, snelle facturering naar uw klant, nagenoeg wit beton dus minder afwerkingskosten aan het casco. De bouwtijd van het complete bouwwerk met vele weken verkorten, dat is bouwen anno 2020!

2. Omdat wij het casco op aanvraag leveren compleet, vloeren en stelwerk of compleet met Prefab Plus. Daarmee bent u alle risico’s rond het bouwen van het casco van de woning kwijt. Wij leveren seriematige casco’s. Offertes ontvangt u altijd op zeer korte termijn!

3. Onze korte communicatielijnen werken in uw voordeel, Bij ons team werken echte ‘bouwers’ die praktisch meedenken in de uit te voeren bouwwerken. MBS Hybrid Casco is tevens een innovatieve partner in prefab bouwen.

Contact met MBS Hybrid Casco
Voor offerte aanvragen kunt u e-mailen naar: info@mbshybridcasco.nl
of voor het maken van een afspraak bel: 035-5881888
Bezoekadres: Ambachtsstraat 11 te Rijssen
Al onze directe nummers kunt u vinden op onze contactpagina!

Kantoor MBS Hybrid Casco Rijssen

kantoor Rijssen

MBS Holding energieweg 2-Soest kleiner formaat

kantoor Soest

IMG_5958[1]

fabriek Vianen

Volg MBS Hybrid Casco

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Hybrid Casco
Ambachtsstraat 11
7461 TP te Rijssen

Maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00.

KvK-nummer: 61638463
Btw-nummer: NL854424660B01