Meer informatie

Meer informatie? Bel 035-5881888

Over ons

MBS Hybrid Casco is een onderdeel van MBS groep uit Soest. Wij zijn een zelfstandige fabrikant met eigen productielocaties in Vianen en Emmen. Daarmee zijn wij in staat u een breed scala aan mogelijkheden te bieden in de ruwbouwfase van een project. MBS Hybrid Casco is een van de weinige betonbouwers in de markt die een totaalconcept (casco’s voor woningbouw en utiliteit, sleufsilo’s, betontrappen, kelders, vloeren ) op de markt kan neerzetten, zelf monteren én de engineering zelfstandig uitvoeren!

Binnen MBS groep legt MBS Hybrid Casco zich met name toe op de grondgebonden enkelvoudige woningbouw en op projecten. Zo kunt u desgewenst de complete ruwbouw door ons bedrijf laten verzorgen! Alle overige type projecten kunt u onderbrengen bij onze zusterbedrijven.

Uiteraard voldoen wij aan alle normen en leveren onze producten met de benodigde certificaten. Onze organisatie is innovatief zie pagina prefab plus ( casco Qv10 0.13 ), professioneel, no-nonsense maar toch flexibel. Dat is al door vele opdrachtgevers gewaardeerd!

Een impressie van ons bedrijf is te zien op MBS groep.

Ons kantoorpand in Rijssen

Kantoor MBS Hybrid Casco Rijssen

Onze eigen vloeren fabriek t.b.v. Prefab Plus vloeren te Staphorst

Staphorst MBS Hybrid Casco

 

Onze fabriek in Vianen

IMG_6896IMG_5958[1]

MBS groep te Soest

MBS Holding energieweg 2-Soest kleiner formaat

Klik  hier voor algemene voorwaarden MBS Hybrid Casco. 

Bouwvak bij MBS Hybrid Casco

Tijdens de zomervakantie zijn onze productielocaties in week 31, 32 en 33 gesloten. Wegens beperkte capaciteit op kantoor gedurende week 31, 32 en 33 kan het zijn dat wij slechter bereikbaar zijn. Wij hopen op uw begrip.

Back to Top