PODCAST

AFLEVERING 1🎙️:
https://lnkd.in/eRwUwcVD

De eerste aflevering van onze podcast “de Verdieping” staat online! 🗣️Hierbij gaan Geert Nieuwenhuis en Laurens Verwijs in op het huidige prijsbeleid binnen de bouw dat actueel is. Veel collega’s in onze mooie sector zijn op zoek naar de vraag: Hoe hiermee om te gaan.

Onze gast van deze aflevering is al 30 jaar advocaat in de bouw en inmiddels ook al 25 jaar zijn specialiteit. In deze aflevering vertelt niemand minder dan Robert Kroon van Spraaq Advocaten uitgebreid over de juridische kant van de ‘zaak’ en zal hij zijn licht over dit onderwerp doen schijnen.

AFLEVERING 2🎙️:
https://lnkd.in/e_JWbX9q

Aflevering twee van onze podcast “De Verdieping” staat online! Geert Nieuwenhuis en Laurens Verwijs gaan vandaag samen met onze gastspreker Jan van der Doelen ING Sector Banking letterlijk de diepte in over hoe de bank nu in de huidige problematiek staat als het gaat over de prijsstijgingen in de bouwsector. Met zijn 40 jaar ervaring waarvan de helft als sector specialist Bouw en ontwikkeling, weet hij als geen ander wat er gebeurt in die wereld.

In deze aflevering zal hij uitgebreid vertellen over hoe de bank hiermee omgaat en zal hij de blik van de ING Bank naar de huidige problematiek vertolken waarbij interessante inzichten naar voren komen.

AFLEVERING 3🎙️:

https://loom.ly/eqRbcFE

Ook de derde aflevering van onze podcast “De Verdieping’ is een feit! Vandaag is onze collega Gerard Menger van MBS Hybrid Casco bij ons te gast. In deze aflevering worden er open en eerlijke gesprekken gevoerd over het grote thema momenteel in de bouw; de prijsstijgingen en de oorlog in Oekraïne. Hoe kijken we zelf naar de gebeurtenissen en wat doet het met ons en onze relaties? Hoe gaan wij als MBS daarmee om? En hoe nu verder? Een reality check waar we dieper op ingaan tijdens deze inspirerende tafelsessie…

Volg MBS Hybrid Casco

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Hybrid Casco
Ambachtsstraat 11
7461 TP te Rijssen

Maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00.

KvK-nummer: 61638463
Btw-nummer: NL854424660B01

MBS Hybrid Casco